Lippumies Alastaro 8.9

0.00 sis alv

Varasto loppu

Kuvaus

2h talkoo vuoro joko portilla tai tornissa.. nakki napsahtaa johonkin kohtaan päivää..  vastavuoroisesti saat ajaa päivän veloituksetta

EI VAADI AIKAISEMPAA KOKEMUSTA. Hommaan perehdytetään ja siitä selviää jos osaa syödä purkkaa ja kävellä samaan aikaan!

Virallisempi info:

Kesän ratapäiville tarvitaan järkkäreitä, jotta ajot saadaan toteutettua mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti.

Tiivistettynä, järkkäri valvoo ajojen sujumista ja tarvittaessa antaa ajovuorossa oleville sekä muille järkkäreille merkkejä ja ohjeita lippuja käyttäen. Järkkäriksi ilmoittautuva sitoutuu toimimaan tehtävässä kahden tunnin ajan päivässä ja saa vastineeksi ajaa muun osan päivää maksutta.

Tervetulleita ovat niin vanhat ja tutut kuin uudet innokkaat. Hommaan annetaan perehdytys paikan päällä, eli kokemuksen puutteesta ei kannata arkailla. Aiemmista vuosista poiketen järkkäriksi ilmoittaudutaan mp-tuen kaupassa samaan tapaan kuin liput ostetaan.

(jussi.lehtonen@konetalovainikka.fi)

Jos ilmoittaudut järkkäriksi etkä ilmesty paikalle ilman pätevää syytä (olet kuollut, tai siihen rinnastettavissa tilassa) pääset mustalle listalle etkä aja mp-tuen tapahtumissa edes rahalla seuraavaan 24 kuukauteen.

Esteen sattuessa toimita lääkärintodistus tai järjestä itsellesi korvaaja. Muutoksista tulee ilmoittaa AINA jussi.lehtonen@konetalovainikka.fi